Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Mimořádný sjezd AVZO TSČ z.s.

11. 6. 2018

Napajedelští delegáti na

Mimořádném sjezdu ASOCIACE víceúčelových základních organizací technických sportů a činností České republiky.  

___________________________________________________________________________

 

V sobotu 28. dubna 2018  se v Kutné Hoře konal mimořádný sjezd zapsaného spolku ASOCIACE  víceúčelových základních organizací technických sportů a činností České republiky.

Sjezdu se zúčastnilo 60 delegátů s hlasem rozhodujícím ze všech krajů ČR. Ze Zlínského kraje to byli čtyři delegáti, a to Jaromír Strmiska a Jiří Maňásek z pobočného spolku AVZO Napajedla a Ing. Jiří Raška a Ing. Romana Kašparová z pobočného spolku AVZO Huslenky.

 

Hlavním bodem jednání mimořádného sjezdu AVZO TSČ ČR bylo projednání a schválení nových Stanov. Jednání bylo velmi rušné, část delegátů nesouhlasila s předloženým návrhem   Stanov AVZO ČR,  musely se projednat a odsouhlasit všechny připomínky a pozměňující návrhy.

Do pracovního předsednictva mimořádného sjezdu byli dodatečně navrženi a zvoleni   Jaromír Strmiska ze Zlínského kraje a Dr. Václav Pletánek ze Středočeského kraje.

Po projednání a odsouhlasení jednotlivých článků a ustanovení Stanov AVZO TSČ ČR

byly tyto schváleny. Největší změnou ve Stanovách bylo zrušení stávajících Krajských výborů a Krajských kolegií AVZO a zřízení krajských koordinátorů AVZO.

Navržené usnesení bylo velkou většinou delegátů mimořádného sjezdu AVZO TSČ ČR přijato.

Jaromír Strmiska